Hoi! Mijn naam is Storm Siemerink, ik ben 19 jaar, zit in mijn eerste jaar van rechten en ik ben eerstejaars bij Minerva.

Dit jaar was natuurlijk anders dan andere jaren. Dat hebben we niet alleen zelf meegemaakt, maar wordt ook vaak genoeg gezegd, nu ook weer. Er mocht een hele hoop niet en het vooruitzicht van het eerste jaar als student was voor mij moeilijk in beeld te krijgen. 

Maar één ding was zeker, met of zonder corona-restricties, was ik van plan om alles uit mijn studententijd te gaan halen. Dat kan natuurlijk het beste bij L.S.V. Minerva!

Helaas was er vorig jaar geen EL CID waarin er werd gefeest en gelachen, maar moesten we ons inschrijven achter een computerscherm. Ingeloot! Yes! En nu?

Kernborrels, waarin je je jaarclub gaat vormen, op de welbekende 1.5 meter. En ondanks die 1.5 meter is het clubvormen gelukt en ben ik zo ongelofelijk blij met de mannen die ik heb leren kennen. Sinds zaterdag 26 juli mocht het dan eindelijk: de Zaal in zonder die vervloekte afstand. Samenkomen met z’n allen, en ons vrij voelen met (uiteraard) een drankje.

Maar naast drinken is er nog veel meer mogelijk, zo veel subverenigingen dat ook ik niet weet hoeveel het er zijn. Genoeg ruimte dus om jezelf te ontplooien en je kennis te verbreden (maar vergeet niet dat een drankje op zijn tijd misschien wel net zo belangrijk is).

Ik zou zeggen, kom langs en tot volgend jaar!