Mijn naam is Sammie Maerten, 25 jaar oud en in 2014 (de Maadjes) lid geworden bij Minerva. Dat betekent dat ik inmiddels 7e jaars ben, wat mij een klein beetje verdrietig, maar ook heel blij maakt. Momenteel ben ik werkzaam als Community Manager bij Tonny Media: een beginnend productiebedrijf.

Als ik terugdenk aan mijn studententijd kan ik niet anders dan mijzelf ontzettend hard uitlachen, want als iemand er alles uit heeft gehaald dan ben ik het wel. Dit was vooral op het gebied van de feesten. Echter, ik heb niet alleen goed leren feesten tijdens mijn lidmaatschap. Dit merk ik vooral nu bij mijn huidige baan heel erg.

Als lid van Minerva leer je direct je mannetje te staan en goed hoe je bepaalde beslissingen (alleen en snel) moet nemen. Daarnaast heb ik ook veel baat bij de commissies die ik op de vereniging heb gedaan. Door de Correl, LST en Cineasten heb ik mij op een breed vlak creatief ontwikkeld en dit kan ik elke dag gebruiken op mijn werk.

Ook een netwerk vanuit Minerva is niet geheel onbelangrijk. Menig sponsor van onze producties komt uit een bedrijf waar ik reünisten ken. Dat maakt het contact toch wat makkelijker. Al met al kan ik niets anders dan zeer tevreden terugkijken op mijn beslissing tijdens de zomer van 2014 om lid te worden van Minerva en kan ik het iedereen aanraden!