Mijn naam is Shanti Khargi, en ik ben aankomend 5e jaars. In de afgelopen jaren ben ik veel actief geweest op Minerva, waaronder in de Sempre Ordecommissie, het Studsbestuur (hockey) en tot op heden als voorzitter van de Rapenburg Race. 

In Leiden heb ik veel geleerd over maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap, keuzes durven maken en te geloven in mijn eigen krachten en ideeën.

De Rapenburg Race, een zwemrace van 800m om geld op te halen voor dwarslaesie onderzoek, kon door corona in 2020 niet doorgaan. De veerkracht van onze groep werd toen op de proef gesteld. Door een succesvol alternatief te bedenken, konden we alsnog laten zien dat wij ons blijven inzetten voor de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met een dwarslaesie. Op 18 september van dit jaar kan de race nu wél doorgaan!

Al deze ervaringen hebben mij geleerd dat je altijd moet blijven doorzetten, en dat je eerst zelf moet geloven in je plan, voordat je de rest kan overtuigen. Lid worden bij Minerva heeft mij gestimuleerd om het beste uit mezelf te halen, te leren en tegelijkertijd te genieten van alle warme en fijne mensen om me heen. Ik zou het zo over doen!