Hoi! Mijn naam is Lotte en ik ben 20 jaar. Ik zit in mijn tweede jaar van Criminologie en in mijn derde jaar van Rechten.

In mijn eerste studiejaar ben ik meteen in Leiden gaan wonen. Aangezien ik nog 17 jaar was, ben ik eerst lid geworden van Njord, roeivereniging en tevens subvereniging van Minerva.

Ik heb het daar onwijs naar mijn zin gehad, maar ik wilde toch meer! Daarom heb ik ervoor gekozen om in mijn tweede jaar lid te worden bij Minerva, ik ben nog steeds heel erg blij met mijn keuze.

Niet alleen heb ik een ontzettend leuke jaarclub, maar ook op andere manieren heb ik leuke mensen leren kennen. Zo heb ik in mijn eerste jaar de Contact Commissie geholpen met de organisatie van Introductiefeesten en de EL CID-week. Nu zit ik in de “Eerstejaarsdivisie” met vijf andere meiden, de vrouwelijke sfeermakers van de borrelavonden! Elke week staan we met de groep in de zaal om te kletsen, spelletjes te spelen, liedjes te zingen, de gekste verhalen te delen en alle meisjes in de zaal zijn welkom om mee te doen! Verder organiseren wij leuke evenementen als een Damesdiner en een Biercantus.

Naast al deze bezigheden hockey ik bij de Leidse Studs, de hockey-subvereniging van Minerva, in een gezellig team. De combinatie van dit alles is heel leuk en zou ik iedereen aanraden. Hopelijk tot volgend jaar!