Hee!
Mijn naam is Alice en dit is inmiddels het vierde jaar dat ik rondloop op de Tent, daarom deel ik graag mijn wijsheden met jullie om de keuze voor Minerva nóg makkelijker te maken! ;). 

Toen ik vier jaar geleden als 18-jarig scholiertje aankwam in Leiden, kende ik er helemaal niemand en had ik geen idee wat ik kon verwachten. Toen ik echter op de Tent wat biertjes had gedaan, wist ik het: ik wil hier niet meer weg, en tot op heden heb ik nooit spijt gehad van deze keuze!

Alhoewel ik de laatste tijd (om redenen die je waarschijnlijk wel kan bedenken) weinig fysiek op de Tent te vinden ben is dit ook wel eens anders geweest. Vorig jaar zat ik er drie maanden lang elke dag van de week! Samen met zeven andere Leden was ik toen verantwoordelijk voor het organiseren van het grootste en mooiste feest van het jaar: Sine Regno! Vier dagen lang wordt Sociëteit in een groots decor gehuld en omdat het bestuur op vakantie is kan het feest écht helemaal losbarsten. Dit is slechts een van de vele mooie party’s die bij de Tent elk jaar op de agenda staan.

Maar behalve feesten, zuipen en de wekelijkse mooie borrelavonden is er nog heel veel meer wat de Tent te bieden heeft. Tijdens het Lustrum twee jaar geleden heb ik een interessant Symposium georganiseerd in de Hooglandse Kerk in Leiden met allerlei boeiende sprekers waar iedereen kon komen kijken. En vorig jaar ben ik bijvoorbeeld in lijn met mijn studie Geneeskunde de Medische Commissie voor de kennismakingstijd gaan doen. Behalve op intellectueel gebied zijn er nog talloze gezelschappen en subverenigingen waar jij je bij aan kan sluiten, je kan het zo gek niet bedenken! En als je niks vindt dat bij je past, dan richt je het lekker zelf op! 

Dit lezende kan je waarschijnlijk wel raden waarom ik voor Minerva heb gekozen; de grote veelzijdigheid aan mogelijkheden en memorabele evenementen die je zult ervaren maken je studententijd helemaal compleet. Kom vooral tijdens de El Cid een biertje doen en hopelijk tot volgend jaar in Leiden!