Lieve El CID’er

Wat zou ik graag weer in jouw schoenen willen staan. Het begin van je Leidse tijd. Of je het nou hier aangaat of bij een van de andere verenigingen, het worden zeker een paar jaren die je nooit meer zal vergeten. Dit klinkt allemaal onwijs cliché, maar dat maakt het niet minder waar.

Ik heb destijds voor LSV Minerva gekozen en heb daar zeker geen spijt van gehad. Vanaf het eerste moment op het dakterras tot de late uurtjes in de zaal, ik was meteen verkocht. Je zal het deze week zelf gaan meemaken en ervaren hoe veelzijdig het is. Er is voor iedereen wat wils. Door het jaar heen zal deze diversiteit alleen maar meer blijken. Van een weekend zweefvliegen tot een week skiën. Van schaken in de conversatie zaal tot squashen op de squashbaan. Deze en nog vele andere hobby’s worden hier gevonden en beoefend.

Bij, of beter gezegd onder de Sociëteit zit ook een discotheek: de High Fidelity, of beter gezegd, ‘Hifi’. De Hifi is open voor alle studenten en zorgt daarom voor avonden met een breed publiek van studenten uit alle steden en verenigingen. Het is mogelijk om je vanuit Minerva hier op allerlei manieren voor in te zetten en zo naast het studeren overdag, het nachtleven je eigen invulling te geven. Je kan de Hifi komen promoten, in Leiden of in andere studenten steden. Dit begint in de Hifi waar vanuit we met feestbussen vertrekken naar bijvoorbeeld Delft of Utrecht en ze daar kennis laten maken met de Hifi-sfeer. Zo maak je eens mee hoe het er in andere studenten discotheken aantoe gaat. Je kan komen tappen, hiervoor krijg je betaald en zo maak je de avond van de ander kant mee. Dit gebeurt met een groep van mensen die net zoals jij wel van een feestje houden. Hiermee heb je ook verscheidene uitjes zoals bijvoorbeeld een diner of een dagje varen met z’n allen. Het is ook mogelijk om het bijbehorende festival te organiseren en de Hifi sfeer naar jouw kijk in het zonnetje te zetten. Het is allemaal mogelijk. Zelf heb ik me hier de afgelopen 2 jaar mee bezig gehouden en onwijs van genoten.

Vanaf volgend jaar krijg ik de kans om de Hifi samen met mijn groep een jaar te besturen. Dan hou je je met al deze aspecten en nog veel meer bezig. Wij gaan ervoor zorgen dat de Hifi een mooier jaar dan ooit tegemoet gaat. Met het 50 jarig bestaan van de Hifi en het 205e bestaan van Minerva gaat dit een speciaal en onvergetelijk jaar worden met meer feesten dan ooit, dus mis het niet.

Minerva heeft dit alles voor mij mogelijk gemaakt. Wil jij dit ook ervaren? Kom dan een keertje die beruchte Hifi-sfeer proeven en maak het zelf mee!